Vergeet niet jouw cao-wensen door te geven vóór 17 maart

Vandaag en morgen nog heb je de gelegenheid om jouw wensen van de nieuwe cao bij Philip Morris door te geven. Donderdag maken we de balans op en gaan we op basis van jullie antwoorden de cao-voorstellenbrief schrijven. Via onderstaande link kun je je mening nog geven tot 17 maart as.

CNV Vakmensen gaat begin mei weer in overleg met jouw werkgever over jouw cao. Dus willen we horen wat jij in de cao geregeld wil hebben. Geef jouw wensen aan met de vragenlijst bereikbaar via deze link. De vragenlijst is kort en binnen twee minuten in te vullen. Het is jullie cao. En dus is het aan de werknemers aangesloten bij CNV Vakmensen gebruik te maken van de gelegenheid om te laten weten wat de bond in moet brengen bij jullie werkgever. Dat kan nog met de hieronder genoemde link naar de vragenlijst, die we gebruiken om onze cao-voorstellenbrief te maken. Maar dat kan ook gedurende het cao-traject zelf, bijvoorbeeld op de cao-pagina 

Voor het maken van onze cao-voorstellen hebben we dus input van de leden nodig. Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben de CNV kaderleden een kleine vragenlijst gemaakt, om zo helder te krijgen wat jouw wensen zijn. Wat vind jij belangrijk? Geef dus via deze link jouw mening. Dat kan nog tot donderdag 17 maart as.