Update cao-onderhandelingen Tate & Lyle: breng je stem uit

In verband met mijn vakantie ontvangen jullie een wat verlate update van de cao-onderhandelingen. Op vrijdag 17 juni heeft CNV Vakmensen namens haar leden getekend voor het laatste eindbod van jullie werkgever. Dit was na een ledenraadpleging waarbij een overgroot deel van de leden had ingestemd met het eindbod.

FNV koos ervoor om de acties voort te zetten en dat heeft geleid tot een onderhandelingsresultaat dat als bijlage is toegevoegd. Ik wil jullie wederom vragen je stem hierover uit te brengen. 

Stemming

Het onderhandelingsresultaat is een combinatie van het oude eindbod en een nieuw gedeelte. De looptijd van de cao is verlengd met 6 maanden en is nu in totaal 24 maanden. Vanaf april 2023 ontvangen medewerkers een compensatie voor de stijgende prijzen in de vorm van een APC. Deze afspraak is gemaximeerd op 6.5% per kalenderjaar.
Het is nu aan de leden om te stemmen over het onderhandelingsresultaat. Stemmen kan met deze link. Breng uiterlijk 29 juni je stem uit.

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Je kunt daar altijd het laatste nieuws lezen en ook reageren of je vraag stellen. Ga naar de cao-pagina. 

Mede namens kaderlid Sandro Bronkhorst,

Soraya Faez, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2043 6165 / s.faez@cnvvakmensen.nl

Downloads