Update cao onderhandelingen Saturn Petcare

Afgelopen donderdag hebben wij met de werkgever gesproken over de cao voor 2023. Hieronder een korte update.

In de vorige cao hebben we een afspraak gemaakt over de reiskosten die je wel hebt gemaakt, maar niet vergoed hebt gekregen omdat je niet onder de reiskostenregeling valt of omdat je meer kosten maakt dan je volgens de regeling vergoed krijgt. Voor deze kosten is een fiscale regeling afgesproken. Wij hebben begrepen dat dit nu goed is geregeld, mede door extra hulp van de Ondernemingsraad met betrekking tot het uitleggen van de regeling. De eerste formulieren waren vorige week al ingediend. Als je vragen hierover hebt, meld je dan bij personeelszaken.

Verder hebben wij het gehad over de hoogte van de reiskostenvergoeding, de EVC trajecten en de extra periodiek, het uitbreiden van de financieel planningsgesprekken, de werkgroepen in het kader van duurzame inzetbaarheid, overwerk in 2023 en hebben wij een tegenvoorstel neergelegd op het loonbod van de werkgever.

Op 7 december praten wij verder, dan komen we tot een resultaat of niet. in beide gevallen komen wij weer terug bij jullie; onze leden. Daarom hebben wij al in onze agenda’s een datum geblokkeerd, te weten 12 december (14.00 en 15.15 uur) en om 22.00 uur voor de nachtploeg. Jullie kunnen dit alvast in je agenda zetten!

Jullie horen van ons!

Mede namens CNV kaderleden Sander Rincker en Jan Willem van Boven, FNV Bestuurder Monique Daamen en FNV kaderlid Wim Verhagen 

Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-50521057
E e.jonker@cnvvakmensen.nl