Uitslag stemming cao Drankindustrie en groothandel in dranken

De leden van CNV Vakmensen zijn in meerderheid akkoord met het ultieme eindbod door werkgevers gedaan op 2 maart. Dit betekent dat de nieuwe cao Drankindustrie en groothandel in Dranken 2023 een feit is.

CNV Vakmensen heeft wel een kritische noot gezet richting werkgevers over het verloop van het proces. CNV Vakmensen en werkgevers hebben afgesproken dat hierover een gezamenlijke evaluatie zal plaatsvinden. 

Nieuwe cao-tekst komt op de website

Binnenkort zal de nieuwe cao weer te downloaden zijn op de website Cao Drankindustrie en -groothandel | CNV Vakmensen. Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je alle informatie ook vinden op de cao-pagina. Op de cao-pagina kun je ook je vragen en opmerkingen kwijt. 

Dank aan de leden

CNV Vakmensen dankt alle leden voor het meedenken en het komen tot wederom een nieuwe cao Drankindustrie. Door jullie inzet komen we elk jaar nog tot een nieuwe cao. Ook deze onderhandelingsrondes hebben we gezien dat deze sector absoluut meer leden nodig heeft. Hoe meer leden, hoe meer invloed jullie hebben op jullie cao. 
Wil je dat we eens bij jouw bedrijf langskomen in de kantine? Stuur dan even een berichtje naar j.jonker@cnvvakmensen.nl

Juliana Jonker, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2203 1816 / j.jonker@cnvvakmensen.nl