Uitnodiging ledenvergaderingen voorbereiding op cao onderhandelingen

Binnen niet al te lange tijd starten de vakbonden weer met de onderhandelingen voor de nieuwe cao. Ter voorbereiding op deze onderhandelingen organiseren wij een aantal ledenvergaderingen, zodat wij in gesprek met de leden kunnen komen tot input voor onze voorstellen. We nodigen je graag uit om met ons mee te denken over de voor jou belangrijke onderwerpen!

We zijn benieuwd welke onderwerpen jou bezig houden. Wat merk je van werkdruk? Ben je tevreden over de opleidingsmogelijkheden die je worden geboden of maak jij je juist zorgen om je persoonlijke ontwikkeling? Heb je behoefte aan een betere werk/privé balans? 

Tegelijkertijd beseffen wij ons, gezien de ontwikkelingen om ons heen, dat de loonvraag dit jaar belangrijker is dan ooit. 

Tijdens de vergadering bepalen wij onze gezamenlijke inzet en geven we richting aan het gesprek aan de onderhandelingstafel. Een belangrijk gesprek!

Meerdere vergaderingen
Omdat wij graag met zoveel mogelijk mensen spreken organiseren wij op drie momenten vergaderingen die openbaar zijn. Dat wil zeggen dat zowel leden als niet-leden meer dan welkom zijn om samen met ons van gedachten te wisselen over de inzet voor de nieuwe cao.

Veendam - Ledenvergadering CNV Vakmensen
Datum: Maandag 26 september
Tijd: 15.30 uur – 17.00 uur
Locatie: Hotel Parkzicht Veendam
Museumplein 3, Veendam

TAK– Ledenvergadering CNV Vakmensen
Datum: vrijdag 30 september
Tijd: 12.30 uur tot 13.30 uur
Locatie: Avebe Ter Apelkanaal –BNO/BHV gebouw

GNV – Ledenvergadering CNV Vakmensen
Datum: vrijdag 30 september
Tijd: 14.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Avebe Gasselterijveen – Het Instructielokaal Brandweer

Vergeet vooral niet je collega’s mee te nemen naar de vergaderingen. Hoe meer mensen meepraten over de cao, hoe beter voor ons allemaal.

Cao-traject online
Op de cao-pagina is nu de cao-tijdlijn actief. Tijdens het hele traject kun je meepraten, je vragen stellen of reageren. Zo heb jij, samen met jouw collega's, invloed op de cao. Klik hier om direct naar de cao-pagina te gaan

We zien er naar uit veel van jullie te spreken en hopen dan ook op een grote opkomst.
Graag tot dan!

Mede namens de kaderleden van CNV Vakmensen
Erik Braam, Harold Tiekstra en Didier Delnoye

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl