Uitnodiging Ledenvergadering Marfo

Eind april hebben wij voor de tweede keer inhoudelijk onderhandeld over een nieuwe Marfo cao. Het verschil tussen de eisen van de vakbonden (CNV Vakmensen en FNV) en het bod van de werkgever is zeer groot! Verder onderhandelen heeft nu geen zin! Daarom nodigen we jullie uit voor een gezamenlijke ledenvergadering op 1 juni a.s.

Marfo heeft op 4 mei een schriftelijk eindbod gedaan richting de bonden.

Grote minpunten uit het eindbod:
Loon: Marfo stelt een loonsverhoging voor die totaal niet in de buurt komt van de inflatie.
Vakantiegeld regeling veranderen: Marfo wil de vakantiegeldregeling veranderen waardoor je pas later je vakantiegeld krijgt.
TVT saldo: Marfo wil het aantal TVT uren dat je kan opsparen verder maximeren en ze willen boven een bepaalde grens zelf gaan beslissen wanneer je deze uren opneemt.

Er zijn nog meer minpunten. Zie de bijlage. Het mag duidelijk zijn dat het eindbod te ver af ligt van onze eisen. Op deze manier komt er geen nieuwe cao!

Wij willen jou tijdens de komende bijeenkomsten het eindbod toelichten en je verder raadplegen en informeren over mogelijke vervolgstappen richting Marfo om een welverdiende doorbraak ten gunste van jullie te realiseren! Kom dus naar de ledenvergadering van CNV Vakmensen en FNV!

Blijf betrokken, deel deze informatie zoveel mogelijk met je collega’s, spreek je ongeorganiseerde collega’s en vraag ze om aan te sluiten bij de bond. Niet leden zijn ook welkom op de bijeenkomsten.

“Wij gaan voor koopkrachtbehoud”

Wanneer: 01 juni Lelystad
Waar: Bowlingbaan de heren van Stael Badweg 17, 8223 PA Lelystad
Tijd:
Eerste sessie:    15.00 uur – 16.00 uur.
Tweede sessie: 16.30 uur – 17.15 uur.
Derde sessie:    18.30 uur – 19.15 uur.

Kijk voor nadere informatie op onze cao pagina: Cao Marfo | CNV Vakmensen

Marten Jukema
Vakbondsbestuurder
m.jukema@cnvvakmensen.nl
06-13204112

Downloads

Heb jij een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error