Uitnodiging ledenvergadering: input nieuwe cao SDO

De huidige cao Sime Darby Oils loopt tot en met 30 september 2023. Eind augustus is het eerste cao overleg gepland. Vanwege de aankomende vakantieperiode nodigen wij jullie nu al uit voor de CNV ledenvergadering op 13 juni, 12.30 uur in de Sime Darby zaal, zodat jullie kunnen aangeven wat belangrijk is voor de nieuwe cao.

De ledenbijeenkomst is dit keer wat vroeger dan gebruikelijk, maar zoals aangegeven komt dit door de zomermaanden waarin velen van jullie (en ikzelf) op vakantie gaan. FNV zal een eigen ledenbijeenkomst houden. Op 29 augustus staat het eerste cao overleg gepland waarin wij onze voorstellen zullen toelichten en een start maken met de onderhandelingen. De CNV voorstellenbrief wordt gebaseerd op het CNV arbeidsvoorwaardenbeleid, maar meer nog op jullie input. Laat dus weten welke afspraken in de huidige cao verbeterd moeten worden en waar jullie op de werkvloer tegen aan lopen. Ruim voor het eerste cao overleg wordt de voorstellenbrief definitief gemaakt en met jullie en werkgever gedeeld.

De CNV ledenvergadering wordt gehouden op:
Datum: dinsdag 13 juni 2023
Tijd: 12.30 uur
Locatie: Sime Darby Zaal

Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn, geef dan aan Henk, Erik of mij door wat jij belangrijk vindt voor de volgende cao onderhandelingen. We gaan ervanuit velen van jullie te zien en te spreken tijdens de ledenbijeenkomst. Uiteraard houden we jullie tijdens het cao proces op de hoogte van de voortgang, onder andere via nieuwsbrieven en de CNV cao pagina: Cao Sime Darby Oils | CNV Vakmensen

Namens de CNV onderhandelingsdelegatie,

Henk Born en Erik Kouwenberg (kaderleden)
en
Diana Kraan
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error