Teleurstellende eerste ronde cao-onderhandelingen Intersnack 2023

Op dinsdag 7 maart jl. hebben wij onze eerste ronde onderhandeld over jullie cao. De onderhandelingen zijn in een goede sfeer verlopen en voor een groot deel verwachten wij tot goede afspraken te kunnen komen echter het eerste loonbod is teleurstellend.

In de bijlagen treffen jullie de volledige versie aan van de gezamenlijke nieuwsbrief van CNV Vakmensen en FNV over het verloop van de eerste ronde en de cao-voorstellen van CNV Vakmensen.

Volgende onderhandelingen

De volgende afspraak om te onderhandelinen is op dinsdag 28 maart.

Mooie aanbieding

Als je collega die nog geen lid is van CNV Vakmensen nú lid wordt, dan betaalt hij of zij de eerste 6 maanden slechts € 20,23. Niet per maand, maar voor de hele periode van 6 maanden. Daarna gaat de normale contributie gelden. Hij of zij heeft wel direct recht op alle vakbondsvoordelen. 

En meld jij je collega aan als lid, dan krijg jij een VVV-bon van € 20,-. Kijk op www.cnv-ledenwerven.nl.

Vragen/opmerkingen

Wil je reageren of heb je een vraag, neem dan contact op met ondergetekende. Neem ook eens een kijkje op de cao-pagina. Hier kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Intersnack in.


Gerard van Dijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 2060 1819
E: g.vandijk@cnvvakmensen.nl 

Downloads