Tate&Lyle: Cao-voorstellen CNV

Hierbij ontvang je de voorstellenbrief voor de cao-onderhandelingen bij Tate&Lyle. Ik heb de resultaten van de recent afgenomen enquête en de input van de kaderleden als input genomen en ben ervan overtuigd dat het overeenkomt met je wensen. Natuurlijk hoor ik het graag als je nog eventueel aanvullingen hebt!

Eerste onderhandelingsronde
De eerste onderhandelingsronde zal aanstaande woensdag 14 februari zijn. Uiteraard zal je gedurende het onderhandelingstraject updates van mij ontvangen over hoe de onderhandelingen lopen.

Whatsapp groep Tate&Lyle
Wil je nou volledig up to date blijven over de ontwikkelingen bij Tate&Lyle en in het bijzonder nu over de CAO onderhandelingen? Meld je dan aan voor de Tate&Lyle whatsapp groep! Whatsapp mij op 0681920379 en ik zal je eraan toevoegen.
Dit zal mij en CNV Vakmensen helpen om jullie te kunnen vertegenwoordigen en snel te kunnen schakelen. Ook is het prettig om elkaar snel op de hoogte te kunnen houden bij eventuele ontwikkelingen.

De cao online
Iedereen kan meepraten op de cao-pagina van Tate&Lyle, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao van Tate & Lyle kun je vinden op: jouw cao-pagina.

Vragen, opmerkingen, lid worden
Heb je nog vragen, opmerkingen, laat het ons weten! Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

 

Met vriendelijke groet,

Tossif Alvi, bestuurder CNV Vakmensen

t.alvi@cnvvakmensen.nl

0681920379

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error