Stemmen over onderhandelingsresultaat Avebe

Nadat we in de nieuwsbrief van 11 maart duidelijk maakten dat onze leden het eindbod van Avebe voor de nieuwe cao hadden afgewezen bleef het even stil op de lijn. Belangrijkste punt voor jullie om het af te wijzen was de hoogte van het loonbod. Vervolgens werden we toch weer uitgenodigd voor een informeel overleg waarbij de directie met een verbeterd bod kwam.

Op 27 maart heeft de directie dit verbeterde voorstel ook formeel met ons gedeeld.

Loonsverhoging

Concreet biedt jullie directie een loonsverhoging voor alle schalen van 4% per 1 januari 2024. Dat is dus beter dan het eerdere eindbod van de werkgever: 3,8% loonsverhoging voor de schalen 1 t/m 12 en de 1,9% loonsverhoging voor de schalen 13 en 14.

Wij leggen dit verbeterde bod aan jullie voor als een onderhandelingsresultaat. Maar natuurlijk hebben jullie als leden het laatste woord.

Digitale stemming

Daarom kunnen jullie digitaal je stem uitbrengen tot 10 april. Jullie krijgen straks nog een aparte mail met een link naar de stemming. Je kan éénmaal je stem uitbrengen door VOOR of TEGEN te stemmen. Het definitieve voorstel van Avebe is toegevoegd met daarbij ook de andere gemaakte afspraken. Als er verder nog inhoudelijke vragen zijn kunnen jullie mij altijd bellen of mailen.

De cao online

Je kan het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf zo altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao. Ga hier naar de cao-pagina

Auke Wietze Bosma
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 8192 0453
E: a.bosma@cnv.nl

 

Downloads