Stemmen over cao IFF

Zojuist is er een digitale bijeenkomst geweest, waarin CNV Vakmensen het resultaat van de cao IFF heeft toegelicht. Nu is het aan de leden om hun stem uit te brengen over het bereikte resultaat.

Korte schets

Niet iedereen kon aanwezig zijn bij de bijeenkomst, daarom nog een korte schets. Het overleg over de cao ging deze keer niet zonder hobbels. Jullie hebben kunnen lezen dat we op een gegeven moment als partijen een hele andere invulling gaven aan de afspraken die we tot dan toe hadden gemaakt. Uiteindelijk is dit uitgesproken en ligt er een oplossing, een cao waar CNV Vakmensen een positief oordeel over heeft.

RVU-regeling

De discussie over het reglement over RVU heeft nog enige tijd gevergd, maar uiteindelijk hebben we daar ook een resultaat bereikt waar we achter kunnen staan. Dit document is vanuit juridisch oogpunt geschreven, vandaar dat er gewerkt wordt aan een Q&A waarin mogelijke vragen die je hebt, worden beantwoord. Je kunt met vragen hierover vanzelfsprekend ook bij CNV terecht. Al met al ligt er een resultaat dat CNV Vakmensen positief voorlegt aan haar leden.
Als bijlage tref je het resultaat van de onderhandelingen en het reglement RVU aan.

Stemming

Vanaf dit moment kun je jouw stem uitbrengen, stemmen is mogelijk tot en met 25 juli 2022. Stemmen gaat digitaal en dat kun je doen via deze LINK.

Meepraten en vragen stellen 
Mocht je vragen/opmerkingen hebben? laat het mij weten, k.huntjens@cnvvakmensen.nl.
Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Kitty Huntjens
Bestuurder CNV Vakmensen
M  06-47 82 68 77 / E  k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Downloads