Pensioenbijeenkomsten over concept transitieplan Cosun

Alle betrokken partijen, zowel aan werkgevers- als werknemerszijde, hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om het transitieplan in goede banen te leiden, vooruitlopend op het nieuwe pensioenstelsel.

Met de Wet Toekomst Pensioenen (WTP) gaat iedereen in de toekomst over naar het nieuwe pensioenstelsel. Daarom zijn er plannen gemaakt voor het realiseren van een nieuwe pensioenregeling voor Cosun. Daarover willen we graag met onze leden in gesprek.

Keuzes transitieplan

Leden van CNV en FNV krijgen op dinsdag 23 april en donderdag 25 april uitleg van pensioendeskundige Joost Borm over de inhoud van het transitieplan. Hij staat de vakbonden bij om advies te geven over de keuzes die gemaakt moeten worden voor de nieuwe pensioenregeling.  

Ook volgt er nog een digitale bijeenkomst, daarvan staat de datum nog niet vast. Zodra deze bekend is worden jullie daarover geïnformeerd.

Uitleg en vragen

De bijeenkomst begint met een presentatie van Joost Borm en daarna is er voldoende ruimte om inhoudelijke vragen te stellen. Jullie aanwezigheid is belangrijk voor je eigen (pensioen)toekomst en wordt daarom zeer op prijs gesteld.
Ook niet-leden zijn van harte welkom, dus nodig ze gerust uit.

Onderstaand data en tijdstippen van de bijeenkomsten:

23 april: Hoogkerk (Vierverlaten)  - 15.00 uur (kantine)
25 april: Dinteloord                       - 14.00 uur en 15.00 uur (kantine)

Wij rekenen op jouw komst.

Mede namens de kaderleden,

Auke Wietze Bosma (bestuurder CNV)
M: 06 8192 0453
E:  a.bosma@cnvvakmensen.nl 

Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error