Nieuwsbrief Groenten- en fruitverwerkende industrie

CNV komt op voor jouw belangen én die van je collega’s. Vooral als het bijzondere thema’s betreft binnen jouw sector of branche. Hoe we dat willen doen en waarop de bond de nadruk zou moeten leggen, kun jij meebepalen! Bijvoorbeeld in de sectorraad of als lid van de cao-commissie.

Verkiezingen 2024

In september 2024 vinden de verkiezingen plaats voor de 13 nieuwe raden, die de sectoren en doelgroepen van CNV vertegenwoordigen. Als jij weet wat jouw sector nodig heeft en je wilt graag meebeslissen over de koers die CNV vaart, dan roepen we je op om je verkiesbaar te stellen. Wie weet word jij door je collega’s in jouw sector gekozen als vertegenwoordiger.

Wil je hierover meer informatie, kijk dan eens op www.cnv.nl/samen-in-actie/verkiezingen-2024/ en ga dan naar Voeding. Hier vind je tevens de mogelijkheid om je kandidaat te stellen als lid van de sectorraad.

CAO onderhandelingen 2025

Het duurt nog even voordat de huidige cao Groenten- en fruitverwerkende industrie afloopt. Op 31 maart 2025 is dit pas aan de orde. Inmiddels zijn wel al afspraken gemaakt om na de zomervakanties te starten met de onderhandelingen om tijdig tot aangepaste, gewijzigde en verbeterde arbeidsvoorwaarden te kunnen komen. Om jou in de gelegenheid te stellen jouw wensen en opvattingen ten aanzien van jouw cao kenbaar te kunnen maken, nodigen we je tegen die tijd uit deel te nemen aan een enquête. Check je mailbox!

Lid van de cao-commissie misschien iets voor jou?

Heb je er wel eens over nagedacht om je als vrijwilliger in te zetten voor CNV? Wist je dat je hiervoor wordt vrijgesteld met behoud van salaris? En dat reiskosten naar de vergaderlocaties worden vergoed? En dat CNV hiervoor trainingen geeft?

De cao commissie VIGEF is momenteel op zoek naar leden uit de branche die heel goed weten wat er op de werkvloer speelt. Lijkt dit je wat? Klik dan eens op Functieprofielen kaderleden | CNV Vakmensen - Informatie voor kaderleden | CNV Vakmensen en ga naar lid cao-commissie voor meer informatie en het profiel. Geïnteresseerd, en wil je nog meer hierover weten of wil je weten hoe je je kunt aanmelden? Stuur dan een e-mail naar r.hovelings@cnv.nl (onderhandelaar Groenten- en fruitverwerkende industrie).

Nieuwe leden

Maak nu je collega, familielid, vriend of kennis lid en ontvang een cadeaubon van € 20,-. Het nieuwe lid betaalt € 24 voor de eerste 6 maanden. Dit actietarief geldt tot en met juni 2024. Hoe groter we worden, des te beter we kunnen onderhandelen voor jouw arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie of aanmelden, ga naar www.cnv-ledenwerven.nl

Ruud Hövelings
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-81 88 45 56
E: r.hovelings@cnv.nl

Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error