Nieuwsbrief Bavaria Royal Swinkels Family Brewery Lieshout

Na het ontvangen van een iets verbeterd eindbod van jullie werkgever leggen wij, de vakbonden, dit eindbod ter stemming aan jullie voor. De werkgever heeft de ontslagvergoeding 1,5 verhoogd naar de factor 1,6 (factor x wettelijke transitie vergoeding). Pas wanneer jullie instemmen met het resultaat is het een definitief akkoord en kan het worden uitgevoerd.

Ik leg het resultaat neutraal aan jullie voor. Het sociaal plan is voor de rest hetzelfde gebleven, zoals jullie dit eerder ontvingen.

Stem vóór 15:00 uur vrijdag 18 december 2020
Zoals altijd leggen we een onderhandelingsresultaat altijd eerst voor aan de leden. Pas wanneer jullie instemmen met het resultaat is het een akkoord en kan het worden uitgevoerd.
Het eindresultaat is iets verbeterd: de factor was 1,5 en is door jullie werkgever verhoogd naar 1,6.  Dat wil zeggen: de wettelijke transitievergoeding wordt vermenigvuldigd met 1,6. 
Verder heeft de onderhandelings-vertegenwoordigster tegenover mij verklaard, dat er een evaluatie over het sociaal plan plaatsvindt in het eerste kwartaal van 2021.

Geef je stem vóór 15:00 uur op vrijdag 18 december door.
**klik hier om je stem digitaal door te geven**

Wij, de onderhandelaars van de vakbonden, hebben het sociaal plan eerder aan jullie toegelicht tijdens de drie bijeenkomsten op donderdag 3 december jl.
In verband met de strenge Corona maatregelen kunnen wij niet bij elkaar komen. Wij hebben besloten om telefonisch bereikbaar te zijn om dringende vragen te beantwoorden in verband met het sociaal plan (telefonisch spreekuur)  van 13:00 uur tot 15:00 uur aanstaande vrijdag 18 december.
Leden van CNV Vakmensen kunnen bellen via het nummer 06-51202961 (R. Jongen bestuurder CNV Vakmensen).

Mocht je nog vragen hebben als lid van CNV Vakmensen, stuur dan een mail met je vraag naar r.jongen@cnvvakmensen.nl

Mede namens: Roger Jansen (kader lid CNV Vakmensen - mede onderhandelaar namens CNV Vakmensen)

René Jongen
vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
M. 06 5120 2961
E. r.jongen@cnvvakmensen.nl