Nieuwe vakbondsbestuurder en periodiek overleg

Jullie werden als CNV leden afgelopen jaren vertegenwoordigd door vakbondsbestuurder Soraya Faez. Vanaf maart 2023 zal ik de taken van Soraya overnemen en de leden van CNV Vakmensen vertegenwoordigen bij Tate & Lyle.

Nieuwe vakbondsbestuurder

Mijn naam is Mirjam van Leussen, vakbondsbestuurder CNV Vakmensen. Je kunt altijd contact met mij opnemen als je een vraag hebt over de cao, jouw arbeidsvoorwaarden of arbeidsomstandigheden.

De huidige Tate & Lyle cao loopt tot 1 april 2024. Dus begin 2024 zal ik namens de leden van CNV Vakmensen onderhandelen voor jullie nieuwe cao 2024.

Op dit moment ben ik als vakbondsbestuurder actief in de sector Industrie, Handel en Vervoer. Ik maak graag kennis met CNV leden. Als jij mij meer wil vertellen over je werk, wat je vindt van de cao Tate & Lyle, kom ik graag met je in contact!

26 april 2023 overleg vakbonden en Tate & Lyle

Bij de vorige cao onderhandelingen is afgesproken dat vakbonden CNV Vakmensen en FNV een periodiek overleg zullen voeren met Tate & Lyle.

Tijdens dit periodiek overleg bespreken we welke ontwikkelingen er zijn binnen Tate & Lyle. Als er problemen spelen willen we niet wachten tot de nieuwe cao onderhandelingen om het op te lossen. Het volgende periodiek overleg vindt plaats op 26 april in Koog aan de Zaan. Als er collectieve kwesties zijn waarvan jij vindt dat ze 26 april besproken moeten worden, stuur mij dan een berichtje.  

Als je interesse hebt om bij het overleg tussen vakbonden en Tate & Lyle aanwezig te zijn, dan kunnen we bespreken of het kaderlidmaatschap misschien iets voor jou is.

Mijn contactgegevens staan onderaan deze nieuwsbrief. Mail, bel of app mij gerust.


Mirjam van Leussen
vakbondsbestuurder CNV Vakmensen

M. 0628866597
E. m.vanleussen@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error