Ledenvergadering Tate&Lyle morgen 13.00 en 14.00. Kom ook!

Morgen zullen er 2 ledenvergaderingen georganiseerd worden voor de CNV leden bij Tate&Lyle. De vergaderingen zullen plaatsvinden in de zaal achter de kantine. De sessies beginnen om 13.00 en 14.00. Tijdens deze ledenvergaderingen zullen we het eindbod bespreken van Tate&Lyle.

Aanmelden ledenvergadering
Graag ontvang ik je aanmelding via een privé whatsapp bericht op  0681920379 of een mail naar t.alvi@cnvvakmensen.nl Deze ledenergaderingen zijn namelijk enkel voor leden van het CNV. Ik hoop dat zoveel mogelijk van jullie kunnen aansluiten! Wij zullen immers het eindbod bespreken en jullie feedback is essentieel daarin. 

Stemming over eindbod
Let op. Tijdens deze ledenvergaderingen zal niet gestemd worden over het eindbod. Er zal deze week een online stemming uitgezet worden waarbij jullie kunnen stemmen over de CAO.

Whatsapp groep Tate&Lyle
Wil je nou volledig up to date blijven over de ontwikkelingen bij Tate&Lyle en in het bijzonder nu over de CAO onderhandelingen? Meld je dan aan voor de Tate&Lyle whatsapp groep! Whatsapp mij op 0681920379 en ik zal je eraan toevoegen.
Dit zal mij en CNV Vakmensen helpen om jullie te kunnen vertegenwoordigen en snel te kunnen schakelen. Ook is het prettig om elkaar snel op de hoogte te kunnen houden bij eventuele ontwikkelingen.

 

De cao online
Iedereen kan meepraten op de cao-pagina van Tate&Lyle, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao van Tate & Lyle kun je vinden op: jouw cao-pagina.

Vragen, opmerkingen, lid worden
Heb je nog vragen, opmerkingen, laat het ons weten! Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

 

Met vriendelijke groet,

Tossif Alvi, bestuurder CNV Vakmensen

t.alvi@cnvvakmensen.nl

0681920379