Koninklijke Euroma neemt personeel met eerste bod niet serieus

Op woensdag 8 november was de eerste cao-onderhandelingsronde bij Euroma. Het werd een uiterst teleurstellend gesprek.

Laag aanbod directie

Het bod van de directie is dusdanig laag dat verder onderhandelen in eerste instantie geen zin heeft.

Euroma wil graag een tweejarige cao afsluiten. Ze bieden per 1 januari 2024 vier procent loonsverhoging en per 30 juni 2024 nog twee procent. In 2025 wil Euroma helemaal geen loonsverhoging geven. Dat is voor CNV Vakmensen en onze leden volstrekt onacceptabel.  

Serieus loonbod

We hebben de werkgever duidelijk gemaakt dat ze bij het vervolg met een écht serieus loonbod moeten komen en gezegd dat de werknemers die waardering meer dan verdienen. Euroma wil eventueel wel een éénjarige cao, maar een fatsoenlijke loonsverhoging lijkt nog ver weg. De onderhandelingen worden vervolgd op woensdag 29 november.

Maak je collega lid van CNV Vakmensen

Het is de tijd dat werknemers meer invloed krijgen, maar dan moeten er meer werknemers lid worden! Op dit moment is een zeer aantrekkelijk aanbond om lid te worden maar ook voor jou om iemand lid te maken! Het nieuwe lid betaalt voor de eerste 6 maanden totaal maar €20,23 en jij krijgt als aanbrenger een waardebon van €20,00! Member Get Memberl

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen:
Cao Koninklijke Euroma | CNV Vakmensen - Voeding | CNV Vakmensen

Als er nog vragen zijn kun jij mij rechtstreeks bellen of mailen.

Auke Wietze Bosma
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8192 0453
E a.bosma@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error