Jouw input is nodig voor de nieuwe cao Jacobs Douwe Egberts (JDE)

Jullie cao’s lopen aan het einde van het jaar weer af. Betekent dat vakorganisaties weer aan de slag gaan met het maken van de voorstellenbrieven. Hierbij is jouw input onmisbaar is.

Wat vind jij belangrijk?

Graag hoor ik wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao. De hoogte van een loonsverhoging, maar ook andere arbeidsvoorwaarden. Het maakt niet uit, ik wil het weten.

Kadergroep

Met de informatie die ik van jullie allemaal krijg gaan we, samen met de kadergroep, een voorstellenbrief namens CNV Vakmensen opstellen. Die we vervolgens natuurlijk weer met jou zullen delen. 

Data cao-overleg

Er zijn nog geen data voor de onderhandelingen afgesproken, maar die zullen niet al te lang meer op zich laten wachten. Zodra deze bekend zijn, worden deze met de leden gedeeld.
Collega Nyske Boelens geniet momenteel van haar vakantie. Reden waarom je mijn naam onder de nieuwsbrief zien staan en je aan mij input voor een nieuwe cao mag doorgeven. Dit kan tot 2 oktober per mail of per Whatsapp.
Binnenkort kun je ook weer terecht op de cao-pagina waar je het hele cao-traject kunt volgen en vragen en/of opmerkingen kan plaatsen: Cao Jacobs Douwe Egberts.  

Nicole Engmann-van Eijbergen, bestuurder CNV Vakmensen 
M 06 5160 1989 / n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

 

 

 

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error