Heb jij vragen over de cao Smilde?

De cao Smilde is afgesloten met werkgever en loopt tot 1 juli van dit jaar. Jullie hebben in november ingestemd met het eindbod van werkgever en daarmee was de cao rond. We zijn bezig met de definitieve tekst. Heb jij ondertussen vragen over de cao of ken je collega's of uitzendkrachten met vragen? Stel ze dan vooral! Ook als je al ideeën hebt voor de volgende cao, meld ze!

Stel je vragen?

Er is nu weer een cao bij Smilde en we werken aan de definitieve teksten van het cao-boekje. Heb je vragen over de cao stuur mij dan een mail.
Ook collega's die niet lid zijn kunnen vragen stellen. 

Wat speelt er op de werkvloer?

Omdat er momenteel geen kaderleden actief zijn van CNV Vakmensen binnen Smilde weet ik niet zomaar wat er speelt.  Mochten er zaken spelen op de werkvloer waar je mee zit of tegenaan loopt, je kunt mij altijd mailen of bellen met je vragen.

Uitzendkrachten

Dit geldt ook voor alle uitzendkrachten, Nederlands of buitenlands. Ik hoor graag waar ze mee zitten en waar we ze mee kunnen helpen. 

Kaderleden

Omdat er geen kaderleden zijn ben ik dringend op zoek naar leden die deze belangrijke rol willen vervullen. Kaderleden zijn belangrijk omdat zij de contactpersoon zijn voor mij binnen het bedrijf. 
Vind jij dat er zaken in de cao anders moeten, meld je dan aan als kaderlid bij mij. 

Cao 2023-2024

In april gaan we starten met de nieuwe cao. Dan gaan we eerst ophalen wat jullie willen. Ook zullen we een aantal vestingen bezoeken. Wil jij dat we langskomen, laat dat dan weten!
In april zal ik jullie een nieuwsbrief hierover sturen.

Heel belangrijk is dat we meer mensen moeten hebben die lid worden van de vakbonden. Want dan alleen kunnen we een goede cao afspreken. Maak dus je collega's lid via deze link https://www.cnv-ledenwerven.nl/

Deel deze nieuwsbrief met al je collega's zodat ze weten dat, als ze vragen hebben, ze bij mij terecht kunnen!!

Roderik Mol
Bestuurder CNV vakmensen
M 06 2047 1890
E r.mol@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error