Al het nieuws

Cao Grh. in Groenten en Fruit, wat wil jij in de nieuwe cao?

Binnenkort starten we met de werkgevers in de Grh. in Groenten en Fruit onderhandelingen voor een nieuwe cao. We vinden het meer dan logisch dat jij ons vertelt welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn en welke in die onderhandelingen aan de orde moeten komen. Wat mis je in deze cao, wat zou gewijzigd moeten worden of kan er misschien iets weg?

Overleg informeel van start:


Er is afgelopen week al informeel met de werkgevers gesproken. Er lagen nog geen voorstellen op tafel maar genoeg onderwerpen om met elkaar te bediscussiëren en daarmee standpunten te verkennen. Dan moet je denken aan de vaak van werknemers gewenste grotere mate van flexibiliteit, de balans werk-privé, pensioenaanspraak, maar ook zorgen over de instroom van nieuwe medewerkers en het behoud van personeel.

Wat wil jij?


CNV Vakmensen heeft in haar arbeidsvoorwaardennota voorstellen opgenomen voor een eerlijke en rechtvaardige positie van werkenden en mensen die op zoek zijn naar een (vaste) baan. Dat gaat bijvoorbeeld over loon, werkzekerheid, duurzame inzetbaarheid e.d., allemaal onderwerpen welke ook jou aangaan. Maar wat wil jij?
Je kunt ons nu laten weten welke onderwerpen voor jóu van belang zijn.

Dat kan door een mail te sturen aan Arie Kasper, jouw onderhandelaar in deze sector. Het emailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl Rechtstreeks bellen kan ook.
Bel dan: 06-13208402. Reageer voor 2 december a.s.

Vragen/opmerkingen?


Voor vragen of opmerkingen kan je ook bij hem terecht. Bovendien kan je ook online vragen stellen -en meepraten- over jouw werk en de cao waar jij onder valt. Gewoon hier op de cao-pagina van de website. Daar ontmoet je leden en niet leden en we proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op vragen uit jouw werksituatie.