Aanvullende info ledenraadplegingen Refresco op 2 april

Op 13 maart jongstleden hebben wij jou een nieuwsbrief gestuurd met een uitnodiging voor een ledenraadpleging op 2 april aanstaande. De raadpleging betreft het nieuwe cao-onderhandelingsresultaat dat wij met jouw werkgever hebben bereikt.

De uitnodiging geldt in principe voor een fysieke bijeenkomst. Het kan door omstandigheden zo zijn dat je niet aanwezig kunt zijn. Ook dan willen wij jou de gelegenheid geven om aan te sluiten en jouw stem uit te brengen.

Stemming alleen voor aanwezige leden

Alleen de mensen die aanwezig zijn geweest, fysiek of digitaal, mogen hun stem uitbrengen. Je kunt alleen voor jezelf een stem uitbrengen en niet voor een collega. Wij zijn verplicht om de gegevens van alle aanwezigen te controleren, zorg dus dat je jouw persoonlijke gegevens en relatienummer bij de hand hebt.

De mensen die digitaal aanwezig zijn, kunnen hun stem per email uitbrengen bij mij, bestuurder r.biesmans@cnvvakmensen.nl  Dit kun je doen na de door jou bijgewoonde sessie tot uiterlijk 20.00 uur van diezelfde dag. De stem vóór of na de genoemde tijdstippen worden niet meegenomen in de telling.
Vermeld in jouw mail de volgende gegevens: Naam, geboortedatum, relatienummer en natuurlijk wat je stemt: “Ik stem VOOR ” of “Ik stem TEGEN”. 
Houd er rekening mee dat de stem niet meegenomen zal worden als deze gegevens niet compleet zijn, wees hier dus zorgvuldig in.  

Links digitale vergaderingen 2 april

Hieronder tref je de Teams links aan van beide sessies.

Sessie 1: Link sessie 1 ledenraadpleging 2 april Refresco 14u tot 15u
Sessie 2: Link sessie 2 ledenraadpleging 2 april Refresco 15u tot 16u

Graag tot ziens op 2 april. Volg ons ook op de cao-pagina: Cao Refresco Bodegraven - CNV

Mede namens CNV-kaderlid Peter Neuteboom,

Rémy Biesmans, bestuurder
M 06 2833 4284 / r.biesmans@cnvvakmensen.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error