Wat vind jij belangrijk voor de cao Unilever

CNV Vakmensen gaat binnenkort weer onderhandelen over de cao van Unilever. De huidige cao loopt namelijk af op 31 maart a.s. De onderhandelingsdelegatie bestaat uit mij en kaderleden van CNV Vakmensen bij Unilever. Wij willen graag weten wat jij belangrijk vindt. Laat het ons weten.

Wat is belangrijk voor medewerkers

De voorstellenbrief die CNV Vakmensen uiteindelijk zal maken, wordt gebaseerd op het arbeidsvoorwaardenbeleid van de bond én op de wensen van de mensen die bij Unilever werken. Daarbij houden we steeds voor ogen dat onze inzet reëel moet zijn; we houden er niet van om gouden bergen te beloven die we niet waar kunnen maken en gratis bier bestaat niet.
Om je een indruk te geven, volgt hieronder een aantal onderwerpen die (naast loon) voor CNV Vakmensen belangrijk zijn:
* Een betere balans tussen werk en privé.
* Betere afspraken voor uitzendkrachten.
* Afspraken waarbij de vakbond een actieve rol heeft in de uitvoering.

Suggesties/ideeën/concrete voorstellen

Heb je suggesties/ideeën of concrete voorstellen, mail mij! Stuur mij vóór 4 april een mail via a.bulsink@cnvvakmensen.nl of vertel het aan Rob Menting, Natasja den Daas, Peter de Boer of Chris Hekker. En natuurlijk kun je je input plaatsen op de cao-pagina

Voorstellenbrief

Na 4 april maken we de voorstellenbrief. Uiteraard ontvang jij die dan ook weer in je mailbox of brievenbus.
Gedurende de cao-onderhandelingen zullen we je regelmatig een update geven.

Data en voorstellen Unilever nog niet bekend

Uiteraard komt ook Unilever met voorstellen. Wij weten nu nog niet hoe die er uit zien.
Ook zijn er nog geen data geprikt voor het cao-overleg. Zodra die er zijn, zullen we je daarover informeren, zodat jij weet wanneer we over jouw cao en arbeidsvoorwaarden in gesprek zijn met je werkgever. En zodat je ook weet wanneer je weer ongeveer een bericht van ons tegemoet kunt zien.

Het cao-traject online

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.
Tot binnenkort!

Aletta Bulsink
Bestuurder/onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 20 47 18 88
E a.bulsink@cnvvakmensen.nl