Al het nieuws

Heb jij vragen over de aangekondigde herstructurering van Unilever? Laat het ons weten

Onlangs kondigde Unilever een ingrijpende herstructurering aan die wereldwijd circa 1500 banen gaat kosten, met name in managementfuncties. We hebben er al veel over kunnen lezen in de media. CNV Vakmensen is hierover ook door Unilever Nederland geïnformeerd. Hieronder lees je meer.

CNV Vakmensen geïnformeerd

We ontvingen van Unilever het persbericht waarin de voornemens werden aangekondigd. Naar aanleiding van het persbericht hebben we een kort telefonisch overleg gehad met Unilever Nederland waarin een en ander ook nog eens mondeling werd toegelicht.
In de tussentijd waren jij en je collega's door middel van Town Hall meetings ook al op de hoogte gesteld van de plannen en de mogelijke gevolgen.

Nog veel onduidelijk

Uiteraard hebben we gevraagd wat het werken in de nieuwe divisies betekent voor de verschillende Unilever-onderdelen in Nederland. Daarover kon nog zo goed als niets verteld worden. We begrepen dat de komende tijd de plannen verder worden uitgewerkt en dat dan ook meer duidelijk zal worden over hoe de nieuwe organisatie er uit gaat zien.
Het zijn natuurlijk spannende tijden en er wordt volop gespeculeerd in de media. Dat zorgt voor onzekerheid bij medewerkers. We hebben er daarom bij Unilever op aangedrongen om ons steeds zo snel en goed mogelijk geïnformeerd te houden, en dat is ons toegezegd.

Onzekere tijden

Met deze nieuwsbrief willen we je laten weten dat wij geïnformeerd zijn en dat je, mocht je vragen hebben, contact met ons kunt opnemen. Wij hebben misschien nog niet het antwoord, maar we kunnen er in ieder geval voor zorgen dat er ook voldoende aandacht is voor jouw belangen.
Jij wilt immers ook weten waar je aan toe bent.

Contact

Als je wilt, kun je mij altijd bereiken via de mail a.bulsink@cnvvakmensen.nl.

Ook kun je uiteraard je collega's aanspreken die actief lid zijn van CNV Vakmensen bij Unilever. Dat zijn Natasja den Daas, Rob Menting en Peter de Boer (allen Hive Wageningen). De collega's in Hellendoorn kunnen hun vragen of opmerkingen kwijt bij Chris Hekker; die zorgt er wel voor dat ze bij mij terecht komen.

Aletta Bulsink
Bestuurder/onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06-20 47 18 88
E  a.bulsink@cnvvakmensen.nl