Deze maand twee digitale bijeenkomsten CNV bij Unilever

leeg

Wat moet er in de cao van Unilever komen? Op 31 maart loopt de huidige cao af. CNV Vakmensen gaat dan samen met FNV in gesprek met Unilever over een nieuwe cao. Wat vind jij dat daarin geregeld moet worden? We gaan daarover graag met je in gesprek tijdens een digitale meeting op 18 januari a.s.

Hieronder lees je meer. Ook organiseren we een Engelstalige webinar over pensioen op 26 januari. Meld je alvast aan en wijs ook je niet-georganiseerde collega op dit bijzondere webinar speciaal voor alle Unilever-medewerkers, of ze nu vakbondslid zijn of niet.

Op 18 januari: wat moet er in de cao komen?

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan de MS Teamsmeeting op dinsdag 18 januari van 10 - 11 uur. Stuur mij een mail via a.bulsink@cnvvakmensen.nl en je krijgt de link voor deze meeting van mij toegemaild. In de cao hebben we afgesproken dat vakbondsleden, indien het werk het toelaat, betaald verlof krijgen om dergelijke bijeenkomsten bij te wonen. Op 31 maart loopt de cao af. We willen graag met jou en je collega's in gesprek over de voorstellen die CNV Vakmensen zou kunnen doen voor de nieuwe cao.

Ook kun je het hele cao-traject online volgen en tijdens allle fases je vragen stellen, reageren op een nieuwsbrief of op reacties van anderen. Ga hier naar de cao-pagina Unilever

Op 26 januari: een webinar over pensioen (Engelstalig)

Speciaal voor alle medewerkers die bij Unilever werken en niet zo goed op de hoogte zijn van ons pensioenstelsel en alle veranderingen die er op ons afkomen met het nieuwe pensioenakkoord organiseren we een webinar voor leden en niet-leden op woensdag 26 januari van 10.30 -12.00 uur. Een pensioendeskundige van CNV Vakmensen vertelt alle ins en outs, waarom het belangrijk is om op de hoogte te zijn van wat er speelt en hoe je via je lidmaatschap van CNV Vakmensen steeds voldoende geïnformeerd bent en invloed uit kunt oefenen. Je kunt je daarvoor nu al aanmelden via www.cnvvakmensen.nl/pensionwebinar 
(Let op; als het weer mogelijk is om live bijeenkomsten te organiseren, komen we ook naar Hellendoorn voor de Nederlandstalige uitleg: op een tijdstip dat we samen met de bedrijfsleiding bepalen).

Unilever betaalt het eerste jaar de bijdrage voor het vakbondslidmaatschap

Iedereen die vóór 31 maart 2022 lid wordt van CNV Vakmensen krijgt het eerste jaar contributie terugbetaald door Unilever. Misschien is dit wel het beste moment om lid te worden. Kijk op www.cnvvakmensen.nl/voeding/voeding/cao-unilever/ 

Heb je vragen?

Dan kun je terecht bij onze kaderleden en jouw collega's Natasja den Daas, Rob Menting en Peter de Boer. Of je stuurt mij een e-mail: a.bulsink@cnvvakmensen.nl Omdat we zeker willen weten dat je dit nieuws niet mist, sturen we je deze nieuwsbrief zowel via het bij ons bekende e-mailadres als per gewone post.

Aletta Bulsink, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2047 1888 / a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error