Cao Struik Holding en Struik Foods

Looptijd: -

Je werkt bij Struik Foods BV in Voorthuizen. Struik Foods produceert soepen, sauzen en maaltijden voor zowel eigen A-merken zoals Struik, Ye Olde Oak, Struik Berlin en California als voor retailers.

Als de nieuwe cao-tekst nog niet beschikbaar is, vind je hieronder bij Downloads nog de oude cao. Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao.

Wat speelt er in de cao?

De cao loopt nog tot 1 februari 2022. De onderhandelingen over een nieuwe cao starten doorgaans ruim voor die tijd. Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao.

Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Peter de Ridder
Bestuurder

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte