Wat wil jij in de cao Smilde? Kom naar de bijeenkomsten

De cao-onderhandelingen over jullie cao zullen binnenkort beginnen. Omdat het jullie cao is willen we van jullie weten wat belangrijk is. Via de enquête kregen we van 4 van jullie input. De komende weken komen we langs op de fabrieken. De bijeenkomsten zullen aangekondigd worden op de mededelingsschermen in de fabriek.

Enquête

De reacties op de enquête waren niet overweldigend. Daarom wil ik jullie vragen om nog een keer je mening te geven. Dit kan weer met de link of je kan mij een e-mail sturen r.mol@cnvvakmensen.nl 

3 Bijeenkomsten op 8 en 14 juni 

Op de volgende data komen we langs om jullie mening te vragen en om vragen te beantwoorden. Het thema is: wat wil jij dat we in de cao gaan afspreken?
  • 8 juni in Bolsward (van 12:00 tot 13:00 en van 13:00 tot 14:00);
  • 8 juni in Oosterwilde (van 16:15 tot 17:15);
  • 14 juni in Edam (van 13:00 tot14:00 en van 14:00 tot 15:00).
Let op! Kijk op de mededelingsborden in de fabriek voor de precieze tijdstippen en plekken (dit kan dus nog wijzigen). Iedereen is welkom, dus ook jouw collega die nog geen lid is of jouw collega uitzendkracht.

Opkomst

Essentieel voor een goede cao is dat jullie mee doen.  Een cao komt er niet vanzelf, een loonsverhoging ook niet, daar moet echt voor gewerkt worden. Degenen die trouw reageren wil ik bedanken voor de moeite die zij nemen. Maar je zult begrijpen dat 4 reacties wel erg weinig is. En er werken ongeveer 700 mensen bij Smilde.
Ik wil jullie dan ook vragen om ook aan jullie collega's te vragen hun mening te geven. iedereen mag meedoen. Lid of geen lid, werknemer of uitzendkracht. Als de opkomst zo laag blijft dan zal dit van invloed zijn op het resultaat. Als weinig mensen meedoen heeft dat effect op de positie van vakbonden en dus op het te behalen resultaat. 

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga naar de cao-pagina. Je kunt daar altijd het laatste nieuws lezen en ook reageren of je vraag stellen. Uiteraard kun je mij ook een e-mail sturen bij vragen, commentaar of iedeeën voor de cao.

Roderik Mol, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2047 1890 / r.mol@cnvvakmensen.nl