Start cao-onderhandelingen Smilde

De cao Smilde Ferbine loopt af op 30 juni aanstaande. Met het oog op de komende cao-onderhandelingen en de voorstellen die we als vakbond gaan doen, houden CNV Vakmensen en FNV een gezamenlijke enquête onder de leden van beide vakbonden. Met deze enquête proberen we zicht te krijgen op zaken die jullie belangrijk vinden.

Onderwerpen

De onderwerpen van de vragen die we jullie voorleggen zijn onderwerpen die op veel cao-tafels onderwerp van gesprek zijn. Mocht het zo zijn dat het onderwerp van de vraag voor jou geen- of een minder belangrijk punt is, geef dat dan vooral aan. 

Voorstellenbrief

Het is de bedoeling dat we de uitkomsten van de enquête gebruiken voor de concept-voorstellenbrief.  Deze beide zaken komen dan aan de orde in de ledenvergaderingen die we gaan organiseren voorafgaand aan het cao-overleg. 

Vul de cao-enquête in 

Mijn verzoek aan jullie is om mee te doen aan deze enquête: graag invullen uiterlijk 1 juni 2022. Klik hier om deze digitale enquête in te vullen. 

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga naar de cao-pagina. Het hele cao-traject is daar te volgen en tijdens alle fases kun je meepraten en je vraag stellen. De link naar de enquête vind je ook weer terug in de nieuwsbrief op deze pagina. Ga meteen naar de cao-pagina

Mede namens collega-bestuurder Ron Vos, FNV,
Roderik Mol, bestuurder CNV Vakmensen
M  06 2047 1890 / r.mol@cnvvakmensen.nl