Herhaalde oproep cao Smilde!

In september 2021 gaat het weer over jouw arbeidsvoorwaarden. In de cao Smilde Ferbine wordt bepaald hoe hoog jouw loonsverhoging zal zijn en wat er nog meer verbeterd kan worden in jouw arbeidsvoorwaarden. Om te weten wat jullie willen, is er een vragenlijst gemaakt. Vul deze in en deel de kaartjes uit.
Deel de kaartjes uit aan jouw collega's!

De cao is momenteel afgelopen en er is geen loonsverhoging afgesproken. Zonder cao ben je afhankelijk wat je werkgever jou eventueel wil geven. Met de cao is je werkgever verplicht om de afgesproken zaken door te voeren. Maar wat vind jij belangrijk? Jouw mening telt.

Via deze link kun je de enquête ook invullen waarin je aan kunt geven wat jij belangrijk vindt.  
Het is belangrijk dat velen de enquête invullen, zodat je mening bekend wordt.

Deze nieuwsbrief zullen wij ook per post versturen. Hierbij vind je kaartjes met daarop een QR-code waarmee je collega's de enquête kunt laten invullen. Deel deze kaartjes uit aan je collega's.

Flexwekers en uitzendkrachten
Flexwerkers tellen volledig mee! CNV Vakmensen vindt dat uitzendkrachten gelijk beloond moeten worden. Er zouden geen verschillen tussen vast en flex moeten zijn. Daarom roepen wij uitzendkrachten op om de enquête in te vullen.

Voor uitzendkrachten is er ook een gratis hulplijn waar je vragen kan stellen, of een looncheck of een contractcheck kan verzoeken. Ken jij een flexwerker of uitzendkracht geef ze dan een kaartje die je per post zult ontvangen.

Heb jij vragen mail dan naar r.mol@cnvvakmensen.nl of stuur een whatsapp bericht naar 06 2047 1890.


Roderik Mol, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2047 1890 / r.mol@cnvvakmensen.nl