Cao Smilde: wat is jouw mening?

Eind september zullen we ledenbijeenkomsten houden op de vestigingen van Smilde. Het gaat dan over jouw arbeidsvoorwaarden. In de Cao Smilde Ferbine wordt bepaald hoe hoog jouw loonsverhoging zal zijn en wat er nog meer verbeterd kan worden in jouw arbeidsvoorwaarden. Om te weten wat jullie willen, is er een vragenlijst gemaakt. Vul deze in en deel de mail ook met al je collega's.

Jouw mening telt
De cao is momenteel afgelopen en er is geen loonsverhoging afgesproken. Zonder cao ben je afhankelijk wat je werkgever jou eventueel wil geven. Met de cao is je werkgever verplicht om de afgesproken zaken door te voeren. Maar wat vind jij belangrijk? Jouw mening telt.

Via deze link kun je de enquête ook invullen waarin je aan kunt geven wat jij belangrijk vindt. Het is belangrijk dat velen de enquête invullen, zodat je mening bekend wordt. Deel de link https://bit.ly/3AXxvtI van deze enquête met al jouw collega's zodat zij deze op internet kunnen invullen! Alvast dank hiervoor! Een aantal leden heeft de enquête ingevuld en natuurlijk hoef je dan niet opnieuw de enquête in te vullen. Dank voor de informatie en feedback en jullie punten zal ik zeker al meenemen!

Ledenbijeenkomsten
op 29 september zullen in de middag bijeenkomsten gehouden worden in Oosterwolde en Heerenveen. Ook op de andere vestigingen zullen bijeenkomsten komen. De data en tijdstippen mailen we jullie nog.

Meedenken
Wil je als lid meedenken met de cao en ook nauw betrokken zijn bij de onderhandelingen, e-mail mij dan.

Flexwerkers en uitzendkrachten
Flexwerkers tellen volledig mee! CNV Vakmensen vindt dat uitzendkrachten gelijk beloond moeten worden. Er zouden geen verschillen tussen vast en flex moeten zijn. Daarom roepen wij uitzendkrachten op om ook de enquête in te vullen.
Voor uitzendkrachten is er ook een gratis hulplijn waar je vragen kan stellen, of een looncheck of een contractcheck kan verzoeken. Ken jij een flexwerker of uitzendkracht geef ze dan een kaartje die je per post zult ontvangen.

Heb jij vragen?
Mail dan naar r.mol@cnvvakmensen.nl  of stuur een WhatsApp bericht naar 06 20471890.
Roderik Mol, bestuurder CNV Vakmensen