Herinnering ledenvergadering Aviko Rixona

Eerder zijn jullie uitgenodigd voor de gezamenlijke ledenvergadering van 11 augustus. Collega's die geen lid zijn van een vakbond zijn ook welkom. Als je je nog niet hebt aangemeld, doe dit dan zo snel mogelijk bij Ayhan Kayabasi.
Waarom roepen wij jullie op voor een ledenvergadering? 
In de bijlage kunnen jullie de uitnodiging nalezen met daarin de redenen. In het kort, de ledenvergadering wordt gehouden om 2 belangrijke onderwerpen met jullie te bespreken:
  1. In de cao onderhandelingen voor een nieuwe cao biedt jullie werkgever weliswaar een loonsverhoging, maar niet per 1 januari 2020 waarop de nieuwe cao in zou gaan. Dus over de afgelopen maanden waarin jullie allemaal hebben bijgedragen aan productie- en verkooprecords, wil Aviko Rixona geen waardering toekennen. 
  2. In de cao is een jaarlijkse gegarandeerde uitkering van 3% opgenomen. Jullie werkgever wil dit inruilen voor een resultaatafhankelijke uitkering waarbij deze uitkering hoger dan 3% kan zijn, maar ook lager. De garantie van 3% verdwijnt dus. De vakbonden zien geen redenen om dit in te ruilen, terwijl voor Aviko Rixona dit een breekpunt in de onderhandelingen is.
Wij willen dit graag met jullie en jullie collega's bespreken. Collega's die geen lid zijn van een vakbond zijn ook welkom. Kom dus naar de ledenvergadering en laat horen wat jullie hiervan vinden.

De ledenvergadering is op
Dinsdag 11 augustus 2020
Eerste sessie 12.30 uur, tweede sessie 15.00 uur
Ruimte van het DC, Edisonstraat 1, 5807GG

Vooraf aanmelden is verplicht wegens de Corona richtlijnen die gevolgd moeten worden. Aanmelden kan onder andere bij Ayhan Kayabasi via a.kayabasi@live.nl

Mede namens Ayhan,

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Downloads