Vul de korte enquête Cao Philip Morris in

Wat wil je in de cao voor Philip Morris International? CNV Vakmensen heeft voor de leden een korte enquête van 5 minuten opgesteld om input op te halen voor nieuwe cao-voorstellen Philip Morris International. De enquête invullen kan tot en met 10 mei.

De cao-onderhandelingen met jullie werkgever starten op 3 juni 2021. Voordat we gaan onderhandelen hebben we input nodig van de leden. Normaal zouden we een bijeenkomst houden bij jullie op het bedrijf om het er onderling over te hebben. Maar nu is er geen sprake van normale tijden.

Overleg fysiek nog niet mogelijk
Gezien de huidige pandemie is het nog steeds niet verstandig om bijeenkomsten voor groepen te organiseren. Dat houden we nog even vol totdat het sein 'Corona-meester' is gegeven door onze regering.
Wat wel zou kunnen is een digitale bijeenkomst, bijvoorbeeld via MS Teams. De cao-commissie heeft er nu nog geen zicht op of dit voor jullie een werkbaar medium is. Als je dit een werkbaar medium vindt voor cao-overleg, dan kunnen we dat tijdens de onderhandelingen inzetten. Maar vooralsnog hopen we dat we binnenkort weer gewoon elkaar op het bedrijf kunnen ontmoeten!

Vul de vragenlijst in
Om nu toch iedereen de mogelijkheid te geven input te leveren, hebben we voor nu een korte vragenlijst opgesteld. Daarin is er de mogelijkheid om ook aanvullende reacties mee te geven aan ons. In de cao-commissie van CNV Vakmensen zijn vanuit Philip Morris zelf vertegenwoordigd: Serge van Elsakker en Addy van Bedaf: jullie directe collega's. Hebben jullie vragen, dan kun je hen sowieso op de werkvloer benaderen. Natuurlijk ben ik zelf ook voor jullie bereikbaar op onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. Hierbij dus het vriendelijke verzoek om vijf minuten uit te trekken om de vragenlijst in te vullen.

Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan.
Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je met dit webadres op internet de enquête invullen: https://bit.ly/3xutiM8 Dit kan tot en met 10 mei 2021. Alvast bedankt hiervoor.
Met vriendelijke groet,

Mede namens de cao-commissieleden:
Serge van Elsakker en Addy van Bedaf, 
Nancy Abelskamp, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51251159 / n.abelskamp@cnvvakmensen.nl