Geef aan: Wat wil jij in de nieuwe cao Philip Morris?

Komend voorjaar gaat CNV Vakmensen weer in overleg met jouw werkgever over jouw cao. Dat betekent dat we nu graag jouw mening horen over wat jij in de cao geregeld wil hebben. Geef jouw wensen aan met de vragenlijst bereikbaar via de link in deze nieuwsbrief. De vragenlijst is kort en binnen twee minuten in te vullen.

De cao van Philip Morris is een collectieve arbeidsovereenkomst. Daarin staan jouw arbeidsvoorwaarden, zoals je loonsverhoging en andere zaken. Een cao wordt afgesproken tussen werkgever en vakbonden. Vakbondsonderhandelaars onderhandelen namens alle leden in het bedrijf. Dit doen ze samen ze met een kleine afvaardiging van die leden. Namens CNV Vakmensen zullen jouw collega’s Jan Dankers en Addy van Bedaf bij de onderhandelingen aanwezig zijn.

Het is jullie cao. En dus is het aan de werknemers aangesloten bij CNV Vakmensen gebruik te maken van de gelegenheid om te laten weten wat de bond in moet brengen bij jullie werkgever. Dat kan nu met de hieronder genoemde link naar de vragenlijst, die we gebruiken om onze cao-voorstellenbrief te maken. Maar dat kan ook gedurende het cao-traject zelf, bijvoorbeeld op de cao-pagina

Korte vragenlijst

Voor het maken van onze cao-voorstellen hebben we dus input van de leden nodig. Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben de CNV kaderleden een kleine vragenlijst gemaakt, om zo helder te krijgen wat jouw wensen zijn. Wat vind jij belangrijk? Via deze link kun je je mening geven tot 17 maart as.

Vragen en opmerkingen?

Heb je vragen? Je kunt terecht bij bovengenoemde collega’s; Addy en Jan, maar natuurlijk ook altijd bij jouw onderhandelaar Nancy Abelskamp.
Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Op de cao-pagina vind je altijd het laatste nieuws: Cao Philip Morris | CNV Vakmensen. Op deze cao-pagina kun jij het gehele cao-traject volgen en meepraten over de onderhandelingen. Wil je daar laten weten wat jij belangrijk vindt? Dat kan ook! Deel jouw idee met je collega's of reageer op een bericht van iemand anders. Of stel er je vraag!


Nancy Abelskamp
CNV Bestuurder
06-51251159
n.abelskamp@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error