Conceptinzet onderhandelingen Nestlé cao's

Op 31 maart aanstaande lopen de huidige cao 1 en cao HP van Nestle af. Hoog tijd om voorbereidingen te treffen voor nieuwe onderhandelingen. Graag leg ik de conceptinzet van CNV Vakmensen aan jou voor.

Binnenkort starten onderhandelingen nieuwe cao

Omdat eind maart jouw cao afloopt, is het de hoogste tijd om ons voor te bereiden op nieuwe onderhandelingen. Volgende maand wordt namelijk een start gemaakt met de gesprekken over een nieuwe cao.

Laat weten wat jouw ideeën en wensen zijn!

Als bijlage bij deze nieuwsbrief tref je een concept aan van de wijzigingsvoorstellen waarmee ik vanuit CNV Vakmensen de onderhandelingen wil ingaan. Maar...Jouw wensen en indeeën en die van jouw collega's, ten aanzien van een nieuwe cao, zijn hierbij van harte welkom. Praat erover op het werk, met jouw collega's. Kunnen jullie je vinden in het concept of hebben jullie nog waardevolle haalbare aanvullingen? Laat mij dit voor 6 maart 2023 via het email adres onderaan deze nieuwsbrief weten! Immers, het gaat over jouw arbeidsvoorwaarden!  

Hoe ervaar jij de situatie bij jou op de werkvloer? 

Ook ben ik benieuwd naar hoe jij de (economische) situatie binnen Nestlé ervaart? Laat het mij weten! Informatie vanaf de werkvloer is zeer welkom in de voorbereidingen op de onderhandelingen over een nieuwe cao.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ook kan je per e-mail naar mij reageren. Ik lees graag jouw
reactie!

Contact

Gedurende de onderhandelingen zal ik jou op de hoogte houden over de voortgang. Ondertussen zijn reacties altijd welkom. Ik kom graag met jou in gesprek. Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten via onderstaande contactgegevens.

Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 E m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error