Uitnodiging ledenbijeenkomsten Remia

leeg

Op 16 november 2021 is er een periodiek overleg geweest met de Werkgeversvereniging cao-belangen Nederlandse margarinefabrikanten, waar jullie werkgever bij aangesloten is. Rode draad van dit overleg is het bespreken van de algemene ontwikkelingen in de sector. We hebben het ook gehad over de aankomende cao-onderhandelingen.
Zoals jullie wellicht weten loopt de landelijke sector-cao af op 31 januari 2022. Voor CNV Vakmensen en de FNV is het een moment om goed te kijken naar de toekomst van de sector- cao. Wij maken ons zorgen over de ontwikkelingen in de sector wat betreft de vooruitgang in jullie arbeidsvoorwaarden. Zoals wij in onze vorige nieuwsbrief hebben geschetst, verlopen de cao-onderhandelingen moeizaam en is er in de huidige situatie geen uitzicht op verbetering.

Ledenbijeenkomsten van 2 december

Op 2 december zijn er bij Remia twee ledenvergaderingen geweest om te praten over deze situatie. Wij kregen te laat pas te horen dat jullie rooster gewijzigd is waardoor de bijeenkomsten niet meer aansloten op de werktijden. Wij zullen dus opnieuw twee ledenvergaderingen organiseren. Het is belangrijk dat iedereen aanwezig is en zijn mening laat horen. Samen met jullie gaan we in gesprek over hoe we deze situatie om kunnen buigen zodat jullie belangen optimaal behartigd worden.

Uitnodiging nieuwe ledenbijeenkomsten

De bijeenkomsten zullen bij jullie op het bedrijf gehouden worden. 
  • Waar : bedrijfskantine Remia
  • Wanneer : dinsdag 11 januari
  • Tijdstippen : 12:45 – 13:45 uur en van 14:15 – 15:15 uur. 
Wij hopen dat jullie allen aanwezig zullen zijn bij één van de bijeenkomsten.

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga naar de cao-pagina 
Nieuws over de cao is daar te volgen en tijdens alle fases  kun je meepraten en je vraag stellen. Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op.

Mede namens Nurettin Altundal, bestuurder FNV Voedingssector,

Rick Pellis, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5120 2994 / r.pellis@cnvvakmensen.nl