Al het nieuws

Herinnering: Breng je stem uit over cao resultaat LW/M

Tot donderdag 17 februari 18.00 uur kun je jouw stem uitbrengen over het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao LW/M. Dit kan door naar de ledenvergadering in Bergen op Zoom of Kruiningen te komen, of door digitaal te stemmen via de nieuwsbrief verzonden op 31 januari of via de mail naar d.kraan@cnvvakmensen.nl. Of je nu voor of tegen bent, het is essentieel om jouw stem uit te brengen, dus doen!

Op maandag 14 en dinsdag 15 februari hebben ledenvergaderingen plaatsgevonden voor de locaties Oosterbierum, Corporate en Broekhuizenvorst. Kon je hier helaas niet bij aanwezig zijn? Dat betekent niet dat jouw stem verloren is gegaan. In de nieuwsbrief van 31 januari is een stemknop meeverzonden, zodat je op die manier alsnog kan stemmen. Vind je dit te lastig of kun je de nieuwsbrief niet meer terugvinden? Stuur mij dan een e-mail naar d.kraan@cnvvakmensen.nl met jouw voor- of tegenstem en waarom je voor of tegen stemt. Als je tegen stemt, hoor ik graag of je bereid bent om acties te voeren en te staken, als dit nodig blijkt.

Op woensdag 16 en donderdag 17 februari staan nog fysieke ledenvergaderingen gepland in Bergen op Zoom en Kruiningen. Tijdens deze ledenvergaderingen bespreken wij het resultaat en kunnen leden ter plekke stemmen. Digitaal mag dus ook, maar let op, doe dit voor donderdag 17 februari 18.00 uur.

Wij leggen dit resultaat positief aan jullie voor. Dit betekent dat wij jullie adviseren om voor het resultaat te stemmen. Maar het is jullie cao en jullie hebben het laatste woord. Dus geef je mening of je voor of tegen bent. Hoeveel tijd en moeite kost het om jouw stem door te geven? Eén klik via de nieuwsbrief of een e-mail. Dus doen!

Namens de CNV onderhandelingsdelegatie,

Jaap Brondijk (kaderlid)
en
Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error