Ultimatum uitgebracht bij Euroma

Afgelopen week hebben we het Ultimatum verstuurd naar de directie, de directie heeft tot Donderdag 3 maart 2022 18.00 uur de tijd om te reageren anders gaan we over tot acties. In plaats van jullie se

We weten wat de situatie is

We weten wat de situatie is van Euroma en dat hebben we ook nooit ontkend alleen vinden we dat er ook in het personeel geïnvesteerd moet worden. Jullie hebben niet voor de overname gekozen of de verhuizing en problemen die daar achterweg kwamen. Veel van de verantwoordelijken hebben inmiddels Euroma verlaten. Maar jullie mogen de gevolgen ervan oplossen.

Spreek je uit

Ze gaan ervan uit dat iedereen die geen lid is van een vakbond het met hen eens is. Dit is natuurlijk niet zo zwart wit. Spreek je uit ook op de bijeenkomsten die zij organiseren maar ook door ons te steunen in onze strijd voor een goede cao. Vraag de directie weer in gesprek te gaan met vakbonden en het eindbod te verbeteren. Deel deze nieuwsbrief ook met collega’s die geen lid zijn van een vakbond.

Ze ontkennen wat er speelt

We horen veel geluiden dat er slecht geluisterd wordt naar de medewerkers dat er veel onvrede is over hoe het de laatste jaren gaat binnen het bedrijf waardoor ook veel mensen inmiddels een andere baan hebben of zoeken. Ze ontkennen dit en vinden nog dat er alleen regulier verloop is. Kortom we zijn er nog niet en ben benieuwd of er net zoveel energie gestoken wordt om tot een nieuwe cao te komen als in het organiseren van de personeelsbijeenkomsten.

Mede namens de kaderleden,


Jacqueline Kraan
Bestuurder
CNV Vakmensen
M 06-51602048

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error