Uitnodiging ledenvergaderingen: input voor jouw nieuwe cao JDE

Op 31 december loopt de cao bij Jacobs Douwe Egberts af. De bonden en JDE hebben op 29 september bij elkaar gezeten om data te prikken voor de nieuwe onderhandelingen. Deze gaan in november van start. Daarvoor horen we graag wat jij belangrijk vindt in jouw cao.

Juist in deze, ik kan wel zeggen bijzondere tijd, is het samen sterk zijn belangrijk! Met jouw betrokkenheid kun je het verschil maken.

Graag vraag ik je om al je ideeën en inzet deze week te mailen naar: n.boelens@cnvvakmensen.nl
Je kunt het ook telefonisch doorgeven via 06 1871 0899.

Volgende week zullen we bij de ledenraadvergaderingen alle input ophalen en de meest besproken punten met elkaar doornemen zodat we samen onze inzet kunnen bepalen. Daarna zitten wij met de kadergroep bij elkaar om alle ideeën te bespreken en de voorstellenbrief te maken. Namens het CNV zullen Miranda Postma en Allard Smet in de onderhandelingsdelegatie deelnemen.

Ledenvergaderingen

Graag nodigen we jou uit voor één van de onderstaande ledenvergaderingen:

- Maandag 17 oktober, JDE Utrecht, Arabica zaal -  12.30 uur EN 14.15 uur
- Maandag 17 oktober, ECHOS Schaarsbergen (gezamenlijk met FNV) - 19.30 uur
- Woensdag 19 oktober, JDE Joure, Douwe Egberts zaal - 12.30 uur EN 14.15 uur

Geef per e-mail aan via n.boelens@cnvvakmensen.nl dat je graag deel wilt nemen aan een digitaal overleg in de avond. Je ontvangt dan een link voor het overleg via Microsoft Teams.

Or-verkiezingen

De or-verkiezingen zullen er binnenkort ook weer aankomen. Heb je altijd al eens overwogen om je verkiesbaar te stellen? Dan is dit hét moment!

Laat het gerust weten als er vragen of opmerkingen zijn. Ik hoop jullie allemaal te zien volgende week zodat we met elkaar een krachtige start kunnen maken!

Tot dan!

Mede namens de kadergroep,
Nyske Boelens
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 1871 0899
E: n.boelens@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error