Start cao-onderhandelingen JDE Diensten-cao en Coffee and Tea-cao

De huidige cao JDE - Coffee and Tea en de cao Diensten loopt af op 31 december 2023. Het is weer tijd voor nieuwe cao-onderhandelingen.

Wisseling werkpakket

Op 1 november ben ik in dienst getreden als bestuurder bij CNV Vakmensen en heb ik JDE in mijn pakket gekregen. Ik ben dus de opvolger van Nyske Boelens en Jikkie Aalberts die Nyske heeft waargenomen in de afronding van het vorige cao-traject.

Voorstellenbrief verstuurd aan werkgever

In de tussentijd heeft Nicole Engmann-van Eijbergen het voorwerk voor de opstart van het nieuwe cao-traject gedaan door jullie te raadplegen en jullie wensen voor de nieuwe cao op te halen. De voorstellenbrief is gemaakt op basis van jullie ideeën, wensen en input en is terug te vinden in de bijlage. Dit is belangrijk, omdat we zo precies weten wat er speelt onder de werknemers. De andere partijen komen ook met hun eigen voorstellen en hiermee starten de cao-onderhandelingen.

Eerste cao-overleg 13 december

Op 13 december 2023 vindt in Joure de eerste overlegronde plaats met de werkgever over de nieuwe cao. Namens CNV Vakmensen zullen Miranda Mulder en Allard Smet als kaderleden aanhaken bij dit cao-overleg.

Heb je nog vragen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Het hele cao-traject is ook te volgen op de cao-pagina. Hier kun je meepraten over de cao, of je vragen stellen. Ga naar de cao-pagina Cao Jacobs Douwe Egberts Coffee & Tea | CNV Vakmensen 

Martin van Eerde, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8191 9564 / m.vaneerde@cnvvakmensen.nl 

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error