Stand van zaken bij JDE

Nyske Boelens, de bestuurder van CNV Vakmensen bij JDE, heeft vakantie. Gedurende deze periode neem ik haar waar. En dat doe ik graag, voor Nyske was ik de bestuurder bij JDE, dus bekend terrein voor mij. Na haar vakantie pakt Nyske het stokje weer over. Ze wenst ons allen veel succes met het actietraject en op naar mooie cao met een nette loonsverhoging!

We kunnen terugkijken op 4 succesvolle stakingsdagen. Zowel in Utrecht als in Joure zijn er twee dagen gestaakt. En er zijn ook collega’s van Professionals aangehaakt.
Dank voor jullie inzet! We vragen geen gouden bergen, we willen koopkrachtbehoud.

Vanmiddag is er een actievergadering. Deze is van de gezamenlijke bonden. Mocht er voor die tijd geen goed loonbod van de werkgever komen, dan zullen we hier met het actiecomité bespreken wat de vervolgacties zullen zijn. Uiteraard krijgen jullie hier bericht over.

De werkgever heeft de werknemers een mail gestuurd dat ze de vakbonden hebben uitgenodigd om te komen praten. De gezamenlijke reactie van CNV en FNV hierop is, dat we graag in gesprek willen. Maar dat we eerst een concreet voorstel willen ontvangen. Pas dan kunnen de bonden beoordelen of dit binnen ons mandaat past om het gesprek aan te gaan.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Mede namens de onderhandelingsdelegatie
Jikkie Aalberts, bestuurder CNV Vakmensen
Telefoon 06 – 53 67 35 96

 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error