Ledenbijeenkomsten JDE op 16, 17 en 19 januari

Let op, er zijn een aantal wijzingen in data en locaties in vergelijking met onze vorige nieuwsbrief. Lees hieronder de vernieuwde nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent en blijft.

Afgelopen donderdag en vrijdag is er intensief onderhandeld door JDE, CNV en FNV om tot een nieuwe JDE-cao te komen. Ondanks dat er heel hard gewerkt is met elkaar, zijn we helaas op een teleurstellend eindbod uitgekomen.

Koopkrachtreparatie

Jullie zijn inmiddels geïnformeerd door JDE.

We hebben elkaar op veel punten kunnen vinden, maar op het gebied van loon is het gat nog steeds te groot. We hebben ons vanaf het begin ingezet op koopkrachtreparatie. Door het huidige loonbod van JDE met een knip in het midden komt de verantwoordelijkheid voor het (koopkracht)verlies nog steeds bij de medewerkers te liggen.
Wij als vakbonden willen ons graag gezamenlijk organiseren en het eindbod aan jullie toelichten.

Daarom nodigen wij je uit voor een openbare bijeenkomst, voor leden en niet-leden. Tijdens deze bijeenkomst kun je (als lid zijnde) je stem uitbrengen.

Ledenbijeenkomsten

Maandag 16 januari in Joure (let op: in vorige nieuwsbrief stond maandag 17 januari, dit moet dus zijn maandag 16 januari)
12.30 uur, 14.15 uur en 20.00 uur.
Locatie: “DE” zaal

Dinsdag 17 januari in Arnhem
18.45 uur
Locatie:  Restaurant Trix (Herenkamer), Schelmseweg 1A, 6816 PA Arnhem 

Donderdag 19 januari in Utrecht
14.00 uur, 15.00 uur en 19.00 uur.
Locatie: “Robusta” zaal 

Stemming

We gaan ook nog de mogelijkheid geven tot schriftelijk stemmen. Op maandag 16 januari sturen wij een nieuwsbrief met een stemlink, zodat de mensen die niet aanwezig kunnen zijn op de ledenbijeenkomsten, toch hun stem kunnen uitbrengen.

Sluit je aan bij je bond, niet-leden ook welkom

Samen zetten wij ons in voor een gezond bedrijf met een bijbehorende gezonde loonsverhoging! Blijf betrokken en informeer je ongeorganiseerde collega’s over de voortgang. Juist in deze tijden maakt een sterke vakbond en betrokken leden het verschil!
Zie hiervoor https://www.cnv.nl/lid-worden/

Vragen en/of opmerkingen?

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga naar jouw cao-pagina.
Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je ook meepraten of vragen stellen op jouw cao pagina. Ga naar de site van CNV Vakmensen: www.cnvvakmensen.nl/caos/ en type ‘Jacobs’ in het cao-zoekveld.

 In de bijlage vind je het laatste overzicht van de cao-partijen.

Mede namens Adem Akdeniz (Bestuurder FNV) en de cao-delegatieleden,

Nyske Boelens
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 1871 0899
E: n.boelens@cnvvakmensen.nl 

Downloads