JDE cao-nieuws

Op maandag 14 november hebben wij ons eerste cao overleg gehad. De werkgeverdelegatie heeft ons geïnformeerd over de algemene gang van zaken en de financiële situatie van JDE Nederland. Zoals bekend zijn grondstof-, energie-, en transportkosten gestegen. Corona en de oorlog hebben impact gehad op Retail en de resultaten van de Professional unit. Ondanks alle uitdagingen maakt JDE over alle bedrijfsactiviteiten winst. In de middag hebben de cao-partijen afzonderlijk hun voorstellen nader en helder toegelicht en gepoogd om begrip te kweken voor elkaars situatie. In de bijlage vind je een beknopte overzicht van de voorstellen van de cao-partijen.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Jacobs Douwe Egberts Coffee & Tea kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ dan Jacobs Douwe in de zoekbalk.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!CNV Vakmensen
Nyske Boelens, bestuurder
E. n.boelens@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error