Extra uitleg loonparagraaf verbeterd eindbod

CNV en FNV krijgen vragen over de loonparagraaf in het verbeterde eindbod. Daarom hebben wij JDE gevraagd om wat uitleg op papier te zetten zodat de leden kunnen zien hoe het verbeterde eindbod er voor hen uit gaat zien. JDE heeft hier positief op gereageerd.

In de bijlage

Een overzicht met de min en de max van de schaal met bijbehorend percentage. Vanuit de leden was hier veel behoefte aan.

Daarnaast heeft JDE aangegeven dat je altijd naar HR-businesspartner of leidinggevende kan gaan voor meer informatie en hoe dit verbeterde eindbod er voor jou in salaris zou gaan zien.

Goed om te weten

  • De € 500,- eenmalig uit het vorige eindbod zit niet in het verbeterde eindbod, maar is opgenomen in de structurele loonsverhoging. Vakbonden zijn geen voorstanders van eenmalige uitkeringen. Structureel is beter omdat dit blijft en meetelt voor zaken als pensioen en vakantiegeld;
  • De € 115,- is per maand en structureel, dit is dus blijvend en hier krijg je ook vakantiegeld, pensioen, etc. overheen;
  • De reiskostenaanpassing is met terugwerkende kracht vanaf januari 2023.

Informatieve ledenvergaderingen

CNV en FNV nodigen hun leden uit voor een gezamenlijke ledenvergadering. Deze vergaderingen hebben een informatief karakter. Je bent van harte welkom op deze vergaderingen. Hier krijg je meer uitleg en er is gelegenheid om vragen te stellen.

De stemprocedure is geopend tot en met 6 maart. Je kan dus eerst een bijeenkomst bezoeken en daarna je stem (online) uitbrengen. Hieronder nogmaals de data en link voor de informatiebijeenkomsten:

Ledenbijeenkomsten

Wanneer: maandag 27 februari
Waar: JDE Utrecht, Arabica zaal
Tijd: 12.45 uur-13.30 uur, 14.15 uur-15.00 uur

Wanneer: dinsdag 28 februari
Waar: JDE Joure, de DE zaal
Tijd: 12.45 uur-13.30 uur, 14.15 uur-15.00 uur

Wanneer: Maandag 6 maart
Waar: online, via MS Teams, zie link hieronder
Tijd: 19.00-19.45 uur

Via deze link kan je deelnemen aan de online ledenbijeenkomst: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

De link om te stemmen en het verbeterde eindbod zijn gisteren (22 februari) naar de leden verzonden. Hierbij doen we nogmaals de oproep om zoveel mogelijk te stemmen. Het gaat om jullie arbeidsvoorwaarden!

Mede namens de onderhandelingsdelegatie
Miranda Mulder en Allard Smet,

Jikkie Aalberts
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5367 3596
E: j.aalberts@cnvvakmensen.nl 

 

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error