Uitnodiging ledenraadpleging voor nieuwe cao Innocent Drinks

De cao Innocent Drinks loopt tot 1 juli 2023 en dus is het tijd voor een nieuwe cao. Wij nodigen jullie uit voor de gezamenlijke ledenraadpleging met FNV op 26 april om 13.00 uur in de kantine van The Blender. In de bijlage is de gezamenlijke nieuwsbrief van FNV en CNV Vakmensen opgenomen.

CNV Vakmensen doet nu ook mee!
Tijdens de vorige cao onderhandelingen was CNV Vakmensen niet betrokken en is die cao afgesloten tussen Innocent Drinks en FNV Voedingsindustrie. Maar aan de aankomende cao onderhandelingen zullen wij dus wel deelnemen. Dit heeft alles te maken met jullie, de CNV leden. In de afgelopen weken hebben velen van jullie je als nieuw CNV lid ingeschreven, waardoor het aantal CNV leden werkzaam bij Innocent Drinks dusdanig is toegenomen dat er voor jullie onderhandeld kan worden door CNV Vakmensen. Hoe groter het ledenaantal, des te groter wij een vuist kunnen maken en goede afspraken over jullie arbeidsvoorwaarden kunnen maken. Is jouw collega nog geen lid? Schrijf hem of haar dan zo snel mogelijk in via Member Get Member - Bestaande leden november 2022 - cnv-ledenwerven.nl

Wie is jullie CNV onderhandelaar?
Mijn naam is Diana Kraan en ik ben werkzaam vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Ik sluit bedrijfscao's af in de voedingsmiddelenindustrie, de chemie en vervoerssector voornamelijk rondom Rotterdam, Drechtsteden en Botlek/Europoort. Daarnaast maak ik afspraken met werkgevers in een sociaal plan in geval van een reorganisatie of sluiting van een bedrijf waarbij ontslagen vallen, bijvoorbeeld in de metaalsector. Ik onderhandel namens de CNV leden en probeer zo goed mogelijk jullie belangen te behartigen. Ik ben dus niet de vakbond, dat zijn jullie. Dus als jullie vragen, opmerkingen of zorgen hebben, deel dit dan met mij. Ik ben bereikbaar via e-mail d.kraan@cnvvakmensen.nl of telefonisch/What's app op 06-22389584. 

CNV onderhandelingsdelegatie
Tijdens de cao onderhandelingen zit ik niet alleen aan tafel namens CNV Vakmensen. Jullie collega Mike van Holsteijn zal hier ook bij aansluiten als CNV kaderlid, zodat ik kan inschatten of bepaalde afspraken ook werken in de praktijk en op de werkvloer. Een kaderlid vertegenwoordigt de CNV leden en weet wat er speelt, waar de zorgen zitten en wat de behoeften zijn. Een kaderlid zet zich actief in en is de oren en ogen voor de vakbondsbestuurder. Jullie kunnen dus ook zeker bij Mike terecht met vragen. Lijkt het jou leuk en interessant om ook kaderlid te worden? Geef dit dan door aan Mike of mij.

Gezamenlijke ledenraadpleging voor nieuwe cao
Wij hopen jullie allen te zien tijdens de gezamenlijke ledenraadpleging op 26 april om 13.00 uur in de kantine. Jullie kunnen dan aangeven wat jullie belangrijk vinden voor de nieuwe cao. Naar aanleiding van jullie input wordt een voorstellenbrief opgesteld waarmee wij de cao onderhandelingen ingaan. Het is dus zeer belangrijk om nu jullie invloed te laten gelden, zodat wij weten welke afspraken we volgens jullie zouden moeten maken. Kun je er helaas niet bij zijn op de 26e, maar wil je wel jouw zorgen of wensen doorgeven? Doe dit dan vóór 1 mei via de mail naar d.kraan@cnvvakmensen.nl. Tijdens de cao onderhandelingen zullen we jullie uiteraard op de hoogte houden over de voortgang. Als we een resultaat hebben bereikt, stemmen jullie of dit voldoende is of niet. Kortom, jullie hebben het laatste woord.

Namens de CNV onderhandelingsdelegatie,

Mike van Holsteijn (kaderlid CNV Vakmensen)
en
Diana Kraan
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
06-22389584
d.kraan@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error