Al het nieuws

Welke voorstellen voor nieuwe cao IFF?

De cao IFF is per 1 juli 2020 verlopen. Tijd voor een nieuwe cao. Maar welke afspraken wil jij graag aan de cao tafel besproken hebben? Wat vind jij belangrijk? Laat dit mij of kaderlid Kees Antens weten voor vrijdag 6 november.
Voordat de cao onderhandelingen beginnen, stelt CNV Vakmensen een voorstellenbrief op met daarin de voorstellen die wij tijdens de cao onderhandelingen willen bespreken met IFF. Deze voorstellenbrief wordt gemaakt naar aanleiding van het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen, maar ook naar aanleiding van jullie vragen, opmerkingen en zorgen. Het gaat om jullie arbeidsvoorwaarden en dit is het moment om invloed uit te oefenen op wat er in de nieuwe cao komt. Maak hier gebruik van.

Vanwege de maatregelen vanuit de overheid omtrent het Coronavirus kunnen we helaas geen fysieke ledenraadpleging houden. Daarom is nu gekozen om jullie te vragen om jullie input per e-mail aan Kees of mij door te geven. Graag ontvangen we jouw reactie. Of je nu 1 punt hebt of 10 of meer, geef het door. Hoe meer reacties en hoe meer leden met dezelfde onderwerpen reageren, hoe groter de kans dat we hier iets mee gaan doen. 

Reageer uiterlijk vrijdag 6 november naar CNV kaderlid en onderhandelingsdelegatielid Kees Antens op kees.antens@iff.com of naar mij via d.kraan@cnvvakmensen.nl.

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl