Overleg cao IFF van start

De onderhandelingen over de cao IFF zijn van start gegaan. 24 november zijn de voorstellen van CNV Vakmensen toegelicht.

Vanuit CNV Vakmensen is een voorstellenbrief opgesteld, waarbij rekening is gehouden met jullie reacties op het verzoek om inbreng van de kant van de leden. Dit heeft geresulteerd in de voorstellenbrief die jullie als bijlage aantreffen. De voorstellen waren, net zoals de voorstellen van FNV, maandag toegestuurd aan werkgever.  Jullie werkgever heeft ter plekke de voorstellen gedeeld. 
In het eerste overleg was er nog geen sprake van onderhandelen, omdat het vooral ging om een toelichting en helder krijgen wat er met de voorstellen bedoeld wordt.
Vanzelfsprekend is er vanuit beide bonden veel aandacht voor het op een gezonde manier je pensioen halen en de mogelijkheden om eerder te stoppen met werken, of minder te gaan werken.
In december staan nog 2 overleggen gepland. Aansluitend aan deze overleggen is er meer te delen over de inhoud van de discussie en de voorstellen van werkgeverszijde. 

Heb je vragen? Neem contact met mij, Kitty Huntjens, op. Stuur mij een mail, k.huntjens@cnvvakmensen.nl of bel.
Ik heb het cao-traject overgenomen van Diana Kraan.

Cao-traject online


Het hele cao traject is online te volgen en je kunt bij alle stapppen mee praten en reageren. Neem een kijkje
 

vriendelijke groet,
Kitty Huntjens
06-47826877

Downloads