Binnenkort periodiek overleg en gesprekken over SBR bij HNS/Vrumona

Op 16 januari gaan de bonden in gesprek met Heineken over de Sociale Begeleidingsregeling. Op 19 januari zal het eerste periodiek overleg van dit jaar plaatsvinden bij HNS/Vrumona. Graag hoort CNV Vakmensen jouw inbreng over deze onderwerpen.

De beste wensen van CNV Vakmensen voor jou.

 SBR
16 januari zal het eerste gesprek over de SBR plaatsvinden (Sociale Begeleidingsregeling). Naar verwachting zal Heineken met wijzigingsvoorstellen komen. CNV Vakmensen zal uiteraard de achterban raadplegen mochten deze wijzigingsvoorstellen worden gedaan. Wil jij op voorhand al eens spreken over de SBR, stuur mij dan een mail: s.koevoets@cnvvakmensen.nl.

Periodiek overleg
Op 19 januari zal het periodiek overleg plaatsvinden voor HNS/Vrumona. In het periodiek overleg wordt gesproken over de situatie bij HNS en Vrumona. Hierbij kommen alle onderwerpen die hiermee te maken hebben aan de orde. Zijn er onderwerpen die CNV Vakmensen mee moet nemen in het overleg, stuur mij dan een mail: s.koevoets@cnvvakmensen.nl.

Cao pagina
Momenteel is er geen cao-traject bezig. Op de cao-pagina kan je wel vragen stellen of ideeën plaatsen over bijvoorbeeld bovenstaande onderwerpen. Hier de link naar de cao-pagina.

Sanne Koevoets
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 28 86 65 78
E: s.koevoets@cnvvakmensen.nl