Stem over onderhandelingsresultaat Rixona

Na het afwijzen van het eindbod door een overgrote meerderheid van de CNV-leden (en ook de andere bonden), zijn wij opnieuw met jullie werkgever in gesprek gegaan. Tijdens dit laatste gesprek is bijgaand onderhandelingsresultaat bereikt dat we positief aan jullie voorleggen. Breng hierover je stem uit!

Afgelopen week op donderdag 4 november is het gelukt om met Rixona tot een onderhandelingsresultaat te komen over de cao! Vergeleken met het eindbod van begin oktober is met name de loonparagraaf sterk verbeterd en is er maatwerk mogelijk voor mensen die gebruik willen maken van de eerder-stoppen-met-werken-regeling (RVU-regeling). Het volledige onderhandelingsresultaat vind je in de bijlage.

Het salaris gaat gedurende de looptijd van de cao drie keer omhoog, namelijk:

  • 2% per 1 januari 2021;
  • 0,5% per periode 13 2021;
  • 2,5% per 1 januari 2022.

Met deze loonstappen wordt onze kritiek op het eerdere eindbod positief beantwoord door Rixona; daarom leggen we dit nu voor als onderhandelingsresultaat en kijken wij er positief naar. Helaas moet dit resultaat digitaal en per mail aan jullie worden voorgelegd. Je kunt uiterlijk 17 november om 12.00 uur je stem uitbrengen. Klik hier om digitaal jouw stem uit te brengen.
De huidige CoViD-cijfers en gevaren die daarachter schuil gaan zijn daarvoor helaas de aanleiding.

Terug naar de cao. Al met al, een goed resultaat. Wij vernemen graag wat je stemt!

Mede namens kaderlid Ayhan Kayabasi,

Jeroen Bruinsma
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 34 49 72 79
E: j.bruinsma@cnvvakmensen.nl

Downloads