Wat vind jij belangrijk in de cao Drankindustrie en -groothandel?

Binnenkort beginnen de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Net als voorgaande jaren gaat het erom wat jij belangrijk vindt.

We hebben te maken met een hoog inflatiecijfer waardoor iedereen minder te besteden heeft. Er gaat dus zeker op een forse loonsverhoging ingezet worden. Graag horen we wat jij daarnaast nog meer terug wilt zien in de volgende cao.

Jouw ideeën delen

Op de cao-pagina gaan we de ideeën verzamelen. Wat moet in ieder geval mee genomen worden in de voorstellen voor jouw nieuwe cao? Plaats dit als idee op de cao-tijdlijn. Anderen kunnen dit idee liken (met duimpje). Hoe meer duimpjes hoe hoger het idee komt te staan. Jij kunt meerdere ideën plaatsen en natuurlijk ook ideeën van anderen liken. Als voorbeeld plaatsen we het idee loonsverhoging alvast.

Deadline ideeën

Op 3 november gaan we naar alle ingediende ideeën kijken en die meenemen in het vaststellen van de voorstellenbrief. Die voorstellen worden op de eerste onderhandelingsronde besproken en zo ook de voorstellen van de werkgever.

Start onderhandelingen

Op 14 november starten de onderhandelingen voor jouw nieuwe cao. Op de cao-tijdlijn waar je nu je idee mag plaatsen, kun je reageren en je vragen stellen over de onderhandelingen en ook altijd de laatste stand van zaken zien. 

Ga naar jouw cao-pagina >>