POORT-ACTIE BAVARIA op woensdag 11 augustus 2021

De leden van CNV Vakmensen hebben zich uitgesproken over de starre opstelling van de werkgever BAVARIA. Het is tijd voor actie! Tijd om aan SFB duidelijk te maken dat de werknemers een fatsoenlijke loonsverhoging eisen!

Op woensdag 11 augustus aanstaande gaan de vakbonden FNV Voedingsindustrie en CNV Vakmensen aan de werknemers van Swinkels Family Brewers een broodje worst aanbieden.
De worst – 1% loonsverhoging voor een cao looptijd van 24 maanden - die SFB ons al lange tijd voor houdt, kan bij ons genuttigd worden!

  • Waar? De Stater in Lieshout. Je vindt ons in de buurt van het toegangspoortje.
  • Hoe laat? Van 13.00 uur – 15.00 uur. Je kunt voor of na je dienst bij ons langs komen. 

Tijdens het nuttigen van een broodje en een drankje vragen we je om de “petitie van teleurstelling” te ondertekenen. Deze petitie overhandigen we op een later tijdstip aan jullie directie.

Mocht je – wegens werk of vakantie - niet in de gelegenheid zijn om onze stand te bezoeken, meldt het dan even bij ilja.philippen@fnv.nl of r.jongen@cnvvakmensen.nl. Je kunt dan de petitie op een andere manier ondertekenen (je ontvangt dan via de leden van het actiecomité een petitieformulier).

Heb je nachtdienst en kun je onze stand niet bezoeken? Geen nood, we staan woensdag
11 augustus voor aanvang van je dienst voor de poort, zodat je alsnog de petitie kunt tekenen.

Voor de mouterij in de Eemshaven en voor de Koningshoeve zullen we een ander moment kiezen om de petitie te tekenen.

KOMT ALLEN EN ONDERTEKEN DE PETITIE! SAMEN STAAN WE STERK!  

CNV Vakmensen
René Jongen, bestuurder
E: r.jongen@cnvvakmensen.nl