Start cao onderhandelingen Dalli de Klok

Afgelopen week is er gestart met de cao onderhandelingen bij Dalli de Klok. In de bijlage vind je de voorstellenbrief van CNV Vakmensen.

Het is inmiddels bekend dat er door Dalli besloten is om een nullijn door te voeren bij alle vestigingen. Dit betekent dat er geen loonsverhoging geboden gaat worden. De directie heeft aangegeven dat er wel naar andere arbeidsvoorwaarden gekeken kan worden om de nullijn iets ‘draaglijker’ te maken.

Voorafgaand aan de onderhandelingen is er een vragenlijst verstuurd waarin je jouw wensen voor de nieuwe cao aan kon geven. Hier heb ik veel reacties op mogen ontvangen, dank hiervoor. Aan de hand van deze vragenlijst is onze voorstellenbrief tot stand gekomen. De voorstellenbrief van CNV Vakmensen vind je in de bijlage.

Tijdens het cao overleg vorige week zijn de voorstellenbrieven van de bonden toegelicht en besproken met Dalli. Volgende week staat het volgende overleg gepland en zal er vanuit Dalli een reactie komen op onze voorstellen. Dit overleg staat gepland op dinsdag 28 september.

Na het volgende cao overleg praat ik je verder bij over de stand van zaken.

Mede namens de cao commissie: Gerard Krist, Egbert Roeke en Harco Toorn,

Rick Pellis

Bestuurder CNV Vakmensen

06 5120 2994

r.pellis@cnvvakmensen.nl